Webinar – Fra anskaffelse til kontrakt

Ryger Advokatfirma inviterer til gratis webinar om anskaffelsesprosessen – «Fra anskaffelse til kontrakt».
Prosessen gjennomgås og blir eksemplifisert ved anskaffelsesprosessen for entreprisekontrakter. Videre vil foredragsholderne fokusere på de sentrale reglene på området, samt de praktiske utfordringene kommunene møter i sin hverdag.
Varighet ca. 2 timer.

Foredragsholdere er Marit Høisæter og Lars Kristian Myklebust.

 

Marit har 25 års erfaring som jurist og 15 års erfaring med anskaffelsesrettslige problemstillinger. Før hun kom til advokatfirmaet Pind nå i 2021 jobbet hun 6 år som Rådgiver i Etat for utbygging i Bergen kommune. I tillegg har hun jobbet 3 år som innleid konsulent til Statoil ASA, som Senior Consultant, Supply Chain Management, Drilling and Completion. Marit har også arbeidet som rådgiver i Innkjøpsseksjonen til Hordaland fylkeskommune. Basert på Marits bakgrunn er hun vel kjent med de utfordringer dere som kommune møter i anskaffelsesprosessene, og vil kunne bidra med innsikt og kunnskap som vil være nyttige for alle kommunens ansatte som jobber med / er involvert i offentlige anskaffelser.

Lars Kristian leder både vår avdeling for maritime næringer og avdelingen for Offentlige anskaffelser. Han har mange års bakgrunn fra advokatfirmaet Thommessen AS og deretter Equinor, før han trådte inn som partner i advokatfirmaet Pind. Lars Kristian har i tillegg erfaring som jurist fra det offentlige.

Mer informasjon om Marit og Lars Kristian finner dere her.

Arrangementet var live

  • Dato: 20.04.2021 9:00
  • Til: 20.04.2021 11:00

Presentasjoner

Fyll ut din e-post adresse her for å laste ned case dokumenter
  • Hidden
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.