Ryger styrker seg. Vil du ta del i vår utvikling?

Vår oppdragsmengde øker og vi trenger flere kvikke hoder. Vi søker advokater/advokatfullmektiger. Enten du er nyutdannet eller har noen års erfaring, ønsker vi å møte deg.

Du vil få varierte faglige utfordringer og gode utviklingsmuligheter i et godt og inspirerende arbeidsmiljø. Gode muligheter for prosedyre.

Kontorsted vil være i Bergen eller Stavanger. I begge byene har vi flotte lokaler som appellerer til god samhandling, samtidig som kontorene er lagt opp slik at man har god arbeidsro.

Ryger Advokatfirma AS er et forretningsjuridisk firma og består i dag av ca. 35 medarbeidere med et unikt samhold. Virksomheten er særlig rettet mot fast eiendom, entreprise, insolvens, arbeidsrett, arv og skifte.

Selskapet har en flat struktur med høy grad av involvering, og er opptatt av å ha en god læringskultur. Vi er svært opptatt av å ivareta våre klienter og deres interesser, og gir kvalifisert og lønnsom rådgivning basert på faglig dyktighet og integritet.

Vi ser etter deg som har forretningsmessig teft, gode menneskelige og sosiale egenskaper. Du må like å jobbe i team, evne å jobbe selvstendig og takler en hektisk arbeidsdag. Du må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Vi verdsetter kollegaer som gir av seg selv og som ønsker å gjøre hverandre gode.

 • Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 512 MB.

  Om Stillingen

  Søknadsfrist:

  31/01/2023

  Sted:

  Bergen eller Stavanger

  Stillingsprosent:

  100

  Kontaktperson