Vi søker advokat/advokatfullmektig innen insolvens/restrukturering, konkurs og selskapsrett

Vår oppdragsmengde vokser og vi trenger nye, kvikke hoder med oss på laget. Ønsker du å ta del i vår videre satsing og utvikling?

Vi ønsker å komplettere og styrke vårt team i Stavanger innenfor fagområdene insolvens/restrukturering, konkursrett og selskapsrett. Vi søker derfor etter en advokat/advokatfullmektig med interesse for insolvens og restrukturering, herunder konkurs, panterett og granskning.

Det er videre ønskelig at du har god økonomiforståelse, og at du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Som ansatt i Ryger Advokatfirma blir du del av et av Vestlandets større fagmiljø innenfor disse fagområdene. Vi jobber i team, men du vil også arbeide selvstendig.

Vi ønsker primært deg som har jobbet innenfor dette fagfeltet i noen år, men oppfordrer også nyutdannede med særlig interesse for disse fagfeltene til å søke.

Foruten krav om faglig dyktighet, ser vi etter personer som har gode menneskelige og sosiale egenskaper. Hos oss vil du være en del av en inkluderende arbeidsmiljø med stort fokus på å gjøre hverandre gode. Vi samhandler på tvers av våre kontorer og fagområder.

Ønsker du å arbeide i et hektisk og inspirerende advokatmiljø, som jobber med faglige spennende saker, så tror vi at du vil trives veldig godt hos oss.

Søk på stillingen her:

 • Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 512 MB.

  Om Stillingen

  Søknadsfrist:

  -

  Sted:

  Stavanger

  Stillingsprosent:

  100

  Kontaktperson